Dwars door Rotterdam

De stad is om mee te spelen!


Dwars door Rotterdam is mijn nieuwste kartonboekje.

Spot de duiven, tel de trams en de hijskranen.
Een boekje om samen te bekijken, te onderzoeken en om mee te spelen.

Vaar onder de Hef door, rij door de markthal heen met je auto’s of trein, speel een achtervolging door de stad of pak je blokken en overtref de hoogste gebouwen op de Kop van Zuid, maar pas op je hoofd als je onder de kranen speelt. Dwars door Rotterdam is een uitklapboek om mee te spelen en om de stad (verder) te ontdekken.

Bestellen kan in de shop

En toen was daar mijn nieuwe boekje Een rondje Diergaarde Blijdorp. Een fijne samenwerking met de dierentuin resulteerde in dit nieuwe kartonboek.

Bestellen kan hier: ckoe.net/winkel

Nu verkrijgbaar:

1 mei 2017 kwam mijn kartonboekje Een rondje Rotterdam uit, een eigen uitgave én ik doe de bezorging naar de winkels in Rotterdam.
Van het station naar de Markthal via de bruggen door naar de Euromast. Er is genoeg te zien in Rotterdam en je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen dit alles te leren kennen. Rotterdam vraagt er gewoon om…
Een rondje Rotterdam is nu verkrijgbaar via de webshop.
En in verschillende winkels in Rotterdam.
ISBN 9789082305333
20 pagina’s
€ 8,95
Meer informatie vind je op ckoe.net/rondje

Prosthetic Reality

Prosthetic Reality is een project van Sutu , en is een boek waarin 45 artiesten laten zie wat er zoal kan met Augmented Reality. Ik heb er een nieuwe versie van Geen Commentaar voor gemaakt. Check het project op Kickstarter.

UIER ZESENEENHALF

Zie hier: Uier zeseneenhalf. Een tussenboekje met de voorpublicatie van enkele nieuwe verhaaltjes. Ze komen ook gewoon in Uier 7 die later dit jaar verschijnt. Maar voor degene die niet kunnen wachten… Het boekje verschijnt in een gelimiteerde oplage van 50 exemplaren en ik verkoop ze komende editie van Klaxon (zie de site) in Antwerpen. Mochten er daarna nog over zijn dan kan je ze nog, tot ze op zijn, kopen daar waar ik ben.

20160419_142858358_iOS

Een kado van Ckoe

kado_mus kado_vos

Een tijdje terug alweer maakte ik deze kadootjes (ik stuur ze eerst op voordat ik iets online zet). Via Lukida.com kan je hier een abonnement op nemen. Je betaald dan een bedrag waarna ik iets voor je maak. Vaak iets voor aan de muur. Maar op zich zou het  van alles kunnen zijn. Bij deze twee kadootjes kreeg ik de vraag om ‘iets te maken met een mus & of ik iets wilde maken met een vos voor de kamer van Frey. Geen probleem. Meer informatie vind je op: www.lukida.com/ckoe

Nieuwe studio

studiotroep

De komende (en afgelopen) tijd druk aan het tekenen voor een reeks schoolboeken. En daar bovenop zit ik sinds kort samen met Baschz in een Hofboog te werken. We zijn nog niet helemaal klaar, maar het begint ergens op te lijken.

kersttruien

Ik maakte deze kerst trui ontwerpen voor mijnblokje.be

image

 

De laatste dingen zijn gecheckt, aangepast en opgestuurd. Vanaf juli zijn ze te zien; 20 korte animaties voor Sesamstraat.