Over Ckoe

Onder de naam Ckoe werk ik als tekenaar en animator, en speel met diverse media waardoor je mijn werk, en mijzelf, op verschillende plaatsen terug kan vinden.

Voor Sesamstraat bedacht en maakte ik de animatie Worm Wordt… en maakte daar 40 afleveringen van. Daarnaast animeerde ik verschillende versjes voor het programma. Ook mag ik voor Studio Snugger geregeld wat (smerige) animaties maken.

In 2017 verschenen de kartonboeken Een rondje Rotterdam en Een rondje Diergaarde Blijdorp. Boeken die ik zelf heb geillustreerd en uitgegeven. Een rondje Rotterdam is bijna niet meer weg te denken uit de Rotterdamse kinderkamer en is bezig aan zijn derde druk.
In 2018 verscheen het uitklapboek Dwars door Rotterdam. Het aantal boeken en producten in deze lijn zal in de loop van 2019 nog uit gebreid gaan worden.

In 2014 schreef en tekende ik De Ruil van Willem voor uitgeverij Zwijsen, en in 2017 verschijnt Wat Doet Een Ridder Eigenlijk? waarvoor ik de tekeningen maakte.

Eerder maakte ik ook strips voor oa Okki, Jippo en als eigen werk oa Uier waarvan 7 boeken verschenen. Ook animeerde ik voor BNN’s Proefkonijnen en werd mijn eerste serie animaties Itching Hands opgepikt door Mtv.

In opdracht van oa Karst Grit Media en Imagine People maakte ik verschillende tekenanimaties voor een breed scala aan instanties en bedrijven waaronder de Nationale Politie, Rechtspraak, Gemeente Den Haag, Kindcentra 2020 en Woonstad Rotterdam. Andere klanten varieëren van De Pauluskerk/ Dokters van de Wereld, Solar World Cinema en NTR Wisebits,

In 2005 maakte in mijn korte film SadDog.

Zo kan je contact opnemen met Ckoe:

Telefoon: (Hans) 0641375852

Email: ckoe @ ckoe . net

Powered By WordPress. A Magnetic theme by Devfloat